Spaghetti Napolitane
Durata: 20 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 400 g Spaghetti no. 5 sau no. 7 PANZANI
  • 1 cutie de rosii fara pielita
  • 2 cutii mici de pasta de rosii
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel si busuioc
  • Parmezan

Preparare

  1. Intr-o tigaie puneti doua linguri de ulei de masline, adaugati morcovul taiat cubulete si usturoiul taiat felii subtiri.
  2. Adaugati apoi rosiile taiate felii.
  3. Lasati pe foc timp de 20 minute si mai adaugati ulei, daca sosul este prea uscat.
  4. Intr-un vas mare puneti la fiert apa, sare si ulei.
  5. Cand apa ajunge la punctul de fierbere, adaugati pastele, amestecand din cand in cand.
  6. Scurgeti de apa pastele fierte. Turnati sosul peste pastele fierbinti si amestecati bine.
  7. Adaugati busuioc, patrunjel, iar inainte de servire presarati Parmezan.