• Pret redus

Flavon Peak Future Supliment Alimentar 30X10G

335,04 RON 418,80 RON -20%
cu TVA

  • Datele Dvs. personale sunt securizate Datele Dvs. personale sunt securizate
  • Livrare in cel mai scurt timp prin curier rapid Livrare in cel mai scurt timp prin curier rapid
  • Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor

Flavon Peak Future

Flavon Peak Future, la fel ca diferite alte produse Peak, este o emulsie de uleiuri vegetale, fructe si legume intr-o textura omogena. Acest produs are in compozitie fructe si legume cu valori nutritive uimitoare; care sunt surse foarte bune de vitamine, minerale, oligoelemente; respective sunt deosebit de utile pentru copii.

Uleiurile vegetale care fac parte din compozitia produsului Flavon Peak Future au un continut bogat de acizi grasi nesaturati, si se combina perfect cu toate celelalte componente ale produsului care a fost special gandit si creat pentru generatia in crestere.

Acest produs este deosebit de util pentru copii, dat fiind faptul ca le poate oferi sprijin in cea mai importanta etapa a dezvoltarii lor, si poate fi eificent pentru a-i ajuta la stabilirea constiintei cu privire la sanatate.

Copiilor le plac fructele, iar ingredientele produsului Flavon Peak Future au fost special alese pentru ca in afara de beneficiile pe care le au de oferit, sa ii atraga pe cei mici si datorita gustului. Uleiurile vegetale pe care produsul le are in compozitie sunt bogate in acizii grasi vitali omega-3, omega-6, dar si in surse de proteine, enzime si aminoacizi cu valoare nutritiva ridicata.

Pe lista ingredientelor uimitoare ale produsului se regasesc si boabele de goji, care contin peste 10 aminoacizi si mai mult de 20 de minerale pe langa cantitatea mare de vitamina C. Acestea au si un puternic efect antioxidant.

Flavon Peak Future este recomandat oricarui parinte care are un copil, iar produsul poate fi combinat cu alte produse Flavon. Este usor atat de depozitat cat si de transportat si de consumat.

Mod de administrare:

Pachetul contine 30 plicuri x 10 grame, iar doza zilnica recomandata este de 1 plic x 10 grame.

Valoarea nutritiva/portie:

Ø  Energie: 145 kJ / 35 kcal.

Ø  Grasimi: 0.7g; dintre care 0.1. acizi grasi saturati.

Ø  Carbohidrati: 6.0 g; dintre care 5.9g zaharuri.

Ø  Proteina: <0.5 g.

Ø  Sare: <0.2g.

Ø  Vitamina C: 150 mg.

Ø  Continut total de polifenoli: 504 mg.

Ø  Flavonoide: 44 mg.

Ø  Beta-glucani de drojdie pulverulenta (Saccharomyces cerevisiae): 0.08g.

Nu este recomandat ca acest produs sa inlocuiasca o dieta mixta si un stil de viata sanatos! De-asemenea nu trebuie depasita doza zilnica recomandata, iar produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor.

zimag.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.