Flavon Complex 50 G 1 plic

18,53 RON
cu TVA
 
Conține proteine, care sunt macronutrienți esențiali pentru organismul uman; carbohidrați care furnizează energie indirect; fitochimice (antioxidanți) de origine vegetală; vitamine si minerale. Este un produs pe bază de pudră, cu aromă de ciocolată-banane, care, atunci când este dizolvat în apă (sau lapte/lapte vegetal), vă poate furniza toți nutrienții de care aveți nevoie pentru a obține dintr-o masă.

Amestecul de proteine ​​din produs este de origine vegetală și, prin urmare, poate fi consumat în siguranță de vegetarieni și vegani.

Produsul nu conține gluten și soia și are un conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, conține fibre vegetale prebiotice, a căror sursă principală este adăugată inulină. Complexul se caracterizează printr-un conținut ridicat de vitamina C, care este furnizat în principal de măceș ca ingredient suplimentar. Vitamina C contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemului nervos. Produsul este, de asemenea, o sursă de vitamina D, E, B (B1, B2, B3, B5, B6, B9) și minerale (Mg, Zn, Ca, Cu).
Dintre acestea, magneziul este deosebit de important, ajută la reducerea oboselii și oboselii și joacă un rol în sinteza normală a proteinelor.

Cantitate recomandată de consum: 1-2 plicuri (50 g) pe zi

  • Datele Dvs. personale sunt securizate Datele Dvs. personale sunt securizate
  • Livrare in cel mai scurt timp prin curier rapid Livrare in cel mai scurt timp prin curier rapid
  • Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor Platiti cash la curier la momentul preluarii produselor
Conține proteine, care sunt macronutrienți esențiali pentru corpul uman; glucide care furnizează energie indirect; fitochimicale (antioxidanți) de origine vegetală; vitamine si minerale. Este un produs pe bază de pulbere cu aromă de ciocolată-banană care, atunci când este dizolvat în apă (sau lapte / lapte vegetal), poate furniza toți nutrienții de care aveți nevoie pentru a obține de la o masă.

zimag.ro floseste fisiere de tip cookies pentru a va asigura cele mai bune conditii de navigare pe site.

Afla mai multe despre cookies si cum poti schimba setarile aici.